Προσοχή! Cookies χρησιμοποιούνται για την καλύτερη πλήγηση & εξυπηρέτησή σας. Συνεχίζοντας, αποδέχεστε αυτόματα την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας.. OK

SAMSUNG S8 G950 64 GB LTE Coral Blue EU

Τα Galaxy S8 και S8+ είναι σχεδιασμένα να είναι κάτι περισσότερο από απλά smartphones. Είναι σχεδιασμένα να αλλάξουν τον τρόπο που αιχμαλωτίζετε και βλέπετε τη ζωή σας, είτε είανι σε περιβάλλον 360 μοιρών είτε σε συνθήκες εικονικής πραγματικότητας. Έχουν σχεδιαστεί για να αλλάξετε πώς πληρώνετε και πώς δουλεύετε εν κινήσει. Ξεπεράστε τα όρια του κόσμου σας με τα Galaxy S8 και S8+.
05062
+
  • χαρακτηριστικά
  • DOA

Με μια ματιά

Το γεμάτο στυλ Samsung Galaxy S8 αναιρεί τα όρια στο σχεδιασμό. Η οθόνη χωρίς όρια ενώνεται πανέμορφα με τις συμμετρικές μεταλλικές άκρες για μια αδιάλειπτη εμφάνιση. Το λεπτό Galaxy S8 διαθέτει εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο και λείες, κυρτές άκρες για να δημιουργούν ένα λεπτό σχεδιασμό.
Ο επανασταστικός σχεδιασμός των Galaxy S8 και S8+ ξεκινά από το εσωτερικό τους. Επαναπροσεγγίσαμε κάθε τι συμβατικό σχετικά με τον σχεδιασμό της οθόνης ενός smartphone. Πλέον το μόνο που βλέπεις είναι περιεχόμενο και καθόλου πλαίσια. Είναι η μεγαλύτερη, πιο καθηλωτική οθόνη σε Galaxy smartphone τέτοιου μεγέθους. Και μπορεί να κρατηθεί εύκολα με το ένα χέρι.

Εκθαμβωτική οθόνη Infinity

Η οθόνη Infinity απλώνεται απ’ άκρη σ’ άκρη σε ολόκληρο το εύρος της δημιουργώντας μια απολύτως ομαλή, συνεχή επιφάνεια δίχως ασυνέχειες, γωνίες κι εξογκώματα. Καλύπτει ολόκληρη την επιφάνεια του εμπρός μέρους της συσκευής, καταλήγοντας απρόσκοπτα στο σώμα της συσκευής από αλουμίνιο. Το αποτέλεσμα είναι μια συσκευή με όμορφες καμπύλες, με απόλυτα συμμετρικό και μοναδικό σχεδιασμό.

Απόδοση χωρίς Όρια

Δεν σταματάς ποτέ να χρησιμοποιείς το τηλέφωνό σου. Γι’ αυτό τα Galaxy S8 και S8+ είναι εφοδιασμένα με τον πρώτο επεξεργαστή τεχνολογίας 10nm. Είναι γρήγορος και ισχυρός και ενισχύει την αποδοτικότητα της μπαταρίας.

Οι λήψεις, η φόρτιση και η εναλλαγή μεταξύ των εφαρμογών γίνονται με απίστευτα γρήγορες ταχύτητες, χάρη στον πιο προηγμένο επεξεργαστή 10nm: Είναι ο πρώτος στον κόσμο και είναι στο Galaxy S8 και S8+. Και επειδή τα Galaxy S8 και S8+ είναι προορισμένα για να αντέχουν στο νερό, στις πιτσιλιές ή ακόμα και στο βύθισμα, μπορείτε να συνεχίσετε να τα χρησιμοπείτε και βροχή-ή ακόμα στο ντους!

Το Gaming σε νέα επίπεδα

Τα αγαπημένα σας παιχνίδια τώρα σε νέο επίπεδο, όταν παίζετε σε ένα Galaxy S8 ή S8+. Και με τις Vulkan δυνατότητες τους, περισσότερες ώρες καθηλωτικής διασκέδασης είναι στη διάθεσή σας ακόμη και στα παιχνίδια με τα πιο απαιτητικά γραφικά.

Απροσπέλαστη ασφάλεια Νοιαζόμαστε βαθιά για την προστασία της ιδιωτικής σας ζωής. Έτσι έχουμε θέσει σε εφαρμογή αποτελεσματικούς μηχανισμούς που αποτρέπουν την ανεπιθύμητη υποκλοπή, οι οποίοι είναι πολύ βολικοί στη χρήση. Υπάρχει η αναγνώριση ίριδας για πραγματικά στεγανή ασφάλεια, η αναγνώριση προσώπου για το άμεσο ξεκλείδωμα του τηλεφώνου σας καθώς και η ποιοτική ασφάλεια που στέκεται φρουρός για εσάς όλο το εικοσιτετράωρο.

Ταχύτερο, ακόμη και στη βροχή : Μπορεί να κολλήσετε στη βροχή χωρίς ομπρέλα και ακόμα να βρείτε το δρόμο σας για το σπίτι. Και δεν θα χάσετε την ψυχραιμία σας όταν ρίξετε κατά λάθος νερό στο τηλέφωνό σας. Επειδή τα Galaxy S8 και S8+ διαθέτουν πιστοποίηση IP68 για ανθεκτικότητα σε νερό και σκόνη που έχετε συνηθίσει από τα Samsung Galaxy τηλέφωνα. * Ανθεκτικά μέχρι σε 1,5 μέτρο γλυκού νερού για 30 λεπτά.

Επίσημη παρουσίαση του Samsung S8 & S8+