Προσοχή! Cookies χρησιμοποιούνται για την καλύτερη πλήγηση & εξυπηρέτησή σας. Συνεχίζοντας, αποδέχεστε αυτόματα την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας.. OK

210 400 4301

Τηλ. Παραγγελίες: Δε - Πα 10:00 - 17:00 Σά :09:00 -15:00

Ωράριο καταστήματος : Δε - Πα 09:00-20:00  Σά : 09:00-15:00

LOGITECH G502 PROTEUS SPECTRUM RGB TUNABLE GAMING MOUSE

ο πιο δημοφιλές ποντίκι για παιχνίδια, με προηγμένο οπτικό αισθητήρα για μέγιστη ακρίβεια κατά την παρακολούθηση της κίνησης, προσαρμοσμένα προφίλ παιχνιδιών και βαρίδια με δυνατότητα αλλαγής θέσης. Τώρα και με προσαρμοζόμενο φωτισμό RGB.
05901
+
  • χαρακτηριστικά
  • DOA

Με μια ματιά

Το πιο δημοφιλές ποντίκι για παιχνίδια, με προηγμένο οπτικό αισθητήρα για μέγιστη ακρίβεια κατά την παρακολούθηση της κίνησης, προσαρμοσμένα προφίλ παιχνιδιών και βαρίδια με δυνατότητα αλλαγής θέσης. Τώρα και με προσαρμοζόμενο φωτισμό RGB.

Απόλυτος έλεγχος σαν να βρίσκεστε εσείς οι ίδιοι μέσα στο παιχνίδι.


Ο έλεγχος στα χέρια σας.

Προγραμματίστε τις αγαπημένες σας εντολές και μακροεντολές σε κάθε ένα από τα 11 κουμπιά. Επιλέξτε ανάμεσα από χιλιάδες προφίλ στο PC σας ή αποθηκεύστε τις δικές σας ρυθμίσεις σε ένα από τα ενσωματωμένα προφίλ.
Εναλλακτικά, επιλέξτε μεταξύ χιλιάδων προφίλ στον υπολογιστή σας.Το Logitech Gaming Software (LGS) είναι απαραίτητο για την αλλαγή του προγραμματισμού των κουμπιών. Το LGS δεν απαιτείται για τις ρυθμίσεις της ενσωματωμένης μνήμης.

ΕΝΑΛΛΑΓΗ DPI ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ:
Μεταμορφωθείτε σε μια ανίκητη δύναμη, ρυθμίζοντας το Proteus Spectrum σε χαμηλό ή υψηλό DPI. Επιλέξτε 200 DPI για βολές ακριβείας ή 12.000 DPI για αστραπιαίους ελιγμούς, κάνοντας εναλλαγή μεταξύ των πέντε ρυθμίσεων DPI ανά προφίλ.

Το λογισμικό Logitech Gaming Software (LGS) είναι απαραίτητο για τη ρύθμιση των προτιμήσεων DPI. Το LGS δεν απαιτείται για τις ρυθμίσεις που είναι αποθηκευμένες στην ενσωματωμένη μνήμη.

Οπτικός αισθητήρας με υψηλή ακρίβεια και απόκριση

Απολαύστε παρακολούθηση κίνησης μέγιστης ακρίβειας χάρη στον οπτικό αισθητήρα που διαθέτει την υψηλότερη απόκριση (PMW3366). Η αποκλειστική τεχνολογία Logitech G Delta Zero™ του οπτικού αισθητήρα ελαχιστοποιεί την επιτάχυνση του ποντικιού και αυξάνει την αξιόπιστη στόχευση. Αλλάξτε λειτουργίες DPI άμεσα. Επιλέξτε μεταξύ πέντε ρυθμίσεων, από 200 έως 12.000 DPI.

Το ποντίκι σας όπως ακριβώς το θέλετε :Προσαρμόστε το και αποκτήστε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Το Proteus Spectrum συνοδεύεται από πέντε βάρη 3,6 g. Τοποθετήστε μερικά ή και όλα στις θέσεις που θέλετε περισσότερο ή λιγότερο βάρος. Μπορείτε να προσαρμόσετε το ποντίκι όπως ακριβώς θέλετε.

ΤΡΟΧΟΣ ΚΥΛΙΣΗΣ ΔΙΠΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ :

Με το Proteus Spectrum μπορείτε να επιλέξετε τη λειτουργία που θέλετε. Επιλέξτε κύλιση υψηλής ταχύτητας ή ακριβείας.

Προγραμματιζόμενος φωτισμός RGB

Ο προσαρμόσιμος φωτισμός RGB σάς δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε μέσα από περίπου 16,8 εκατομμύρια χρώματα. Χρησιμοποιήστε το Logitech Gaming Software για να επιλέξετε το χρώμα και τη φωτεινότητα του φωτισμού ώστε να ταιριάζουν με το στυλ, το σύστημα ή το περιβάλλον σας. Μπορείτε, επίσης, να απενεργοποιήστε το φωτισμό όταν δεν χρησιμοποιείτε το σύστημά σας.

Οι επιφάνειες παιχνιδιού δεν είναι όλες ίδιες. Μπορείτε να βελτιώσετε την ακρίβεια, ρυθμίζοντας τον οπτικό αισθητήρα του Proteus Spectrum ανάλογα με την επιφάνεια που το χρησιμοποιείτε όταν παίζετε. Ρυθμίζοντας το ποντίκι ανάλογα με την επιφάνεια, απολαμβάνετε βελτιωμένη ακρίβεια και απόκριση. Η ρύθμιση γίνεται γρήγορα και, στη συνέχεια, θα είστε πανέτοιμοι για κάθε είδους μάχη.

Παρουσίαση του Logitech G502 Gaming Mouse