Προσοχή! Cookies χρησιμοποιούνται για την καλύτερη πλήγηση & εξυπηρέτησή σας. Συνεχίζοντας, αποδέχεστε αυτόματα την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας.. OK

210 400 4301

Τηλ. Παραγγελίες: Δε - Πα 10:00 - 17:00 Σά :09:00 -15:00

Ωράριο καταστήματος : Δε - Πα 09:00-20:00  Σά : 09:00-15:00

LOGITECH G300S BLACK

Με ευέλικτη σχεδίαση και μικρό μέγεθος, αυτό το ποντίκι είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει άνεση και αντοχή.
05900
+
  • χαρακτηριστικά
  • DOA

Με μια ματιά

Με ευέλικτη σχεδίαση και μικρό μέγεθος, αυτό το ποντίκι είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει άνεση και αντοχή.

Η προεπιλεγμένη διαμόρφωση σάς επιτρέπει να πετύχετε άμεσα τέλεια αποτελέσματα. Εναλλακτικά, μπορείτε να ρυθμίσετε κουμπιά για την εκτέλεση ενεργειών που διαφορετικά θα απαιτούσαν την αναζήτηση σε διάφορα μενού. Αποκτήστε πιο εύκολη πρόσβαση στην επικοινωνία push-to-talk. Μειώστε προσωρινά το DPI. Αντιστοιχίστε εκ νέου κάθε εντολή του παιχνιδιού στα εννιά προγραμματιζόμενα κουμπιά ή δημιουργήστε μακροεντολές με πολλές εντολές, με το προαιρετικό λογισμικό Logitech Gaming Software (LGS).


Ρυθμιζόμενος φωτισμός.

Αντιστοιχίστε ένα μοναδικό χρώμα και μια μοναδική ταυτότητα σε κάθε προφίλ χρήστη, με έως επτά χρωματικές παραλλαγές, ώστε να γνωρίζετε ποιες ρυθμίσεις είναι ενεργές κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.
Με ευέλικτη σχεδίαση και μικρό μέγεθος, αυτό το ποντίκι είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει άνεση και αντοχή.

ΕΝΑΛΛΑΓΗ DPI ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ:
Κάντε τις κατάλληλες κινήσεις σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Κάντε εναλλαγή μεταξύ πολλών ρυθμίσεων DPI για εύκολο ορισμό επιλογών στην οθόνη ή για σάρωση του χάρτη του παιχνιδιού (έως 2500 DPI) ή μειώστε τα DPI σε 250, ώστε να στοχεύετε ή να επιλέγετε μονάδες με ακρίβεια pixel, με τη χρήση κουμπιών, κατάλληλα τοποθετημένων.

Ρυθμός απόκρισης 1 millisecond

Να είστε σίγουροι ότι κάθε σας εντολή εκτελείται όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Με ταχύτητα που είναι οκτώ φορές πιο υψηλή σε σχέση με ένα τυπικό ποντίκι USB, το G300 εκτελεί τις κινήσεις σας τη στιγμή που τις κάνετε.Μετά από μηχανικές δοκιμές, προσδιορίστηκε ότι η αντοχή των κύριων κουμπιών φτάνει τα 10 εκατομμύρια κλικ, ενώ η αντοχή των πελμάτων φτάνει τα 250 χιλιόμετρα. Σχεδιασμένο για να αντέχει ακόμη και στην πιο εντατική χρήση σε παιχνίδια, το G300 δεν θα σας απογοητεύσει ποτέ.

Πλεονέκτημα στα υλικά :Οι δοκιμές στα πέλματα χαμηλής τριβής από τεφλόν μειώνουν δραματικά την τριβή σε όλες σχεδόν τις επιφάνειες για πιο ομαλές κινήσεις, ακρίβεια στην κίνηση του δείκτη και βελτιωμένη στόχευση..

Προφίλ εσωτερικής μνήμης :

Διαμορφώστε το ποντίκι σας μόνο μία φορά και θα διατηρήσει τις ρυθμίσεις σας. Για κάθε παιχνίδι απαιτείται ξεχωριστή ρύθμιση, όπως για το World of Warcraft ή το Guild Wars 2. Προγραμματίστε εννιά κουμπιά και χρησιμοποιήστε τα και σε άλλους υπολογιστές.

Εύχρηστο λογισμικό διαμόρφωσης

Χρησιμοποιήστε το προαιρετικό λογισμικό Logitech Gaming Software για να προσαρμόσετε με ακρίβεια εντολές στα αγαπημένα σας παιχνίδια. Οι απλές ρυθμίσεις μεταφοράς και απόθεσης σάς επιτρέπουν να προσαρμόζετε προφίλ κουμπιών και τροχού για κάθε παιχνίδι που παίζετε. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προδιαμορφωμένες προσαρμογές με αυτόματο εντοπισμό παιχνιδιού.

Οι επιφάνειες παιχνιδιού δεν είναι όλες ίδιες. Μπορείτε να βελτιώσετε την ακρίβεια, ρυθμίζοντας τον οπτικό αισθητήρα του Proteus Spectrum ανάλογα με την επιφάνεια που το χρησιμοποιείτε όταν παίζετε. Ρυθμίζοντας το ποντίκι ανάλογα με την επιφάνεια, απολαμβάνετε βελτιωμένη ακρίβεια και απόκριση. Η ρύθμιση γίνεται γρήγορα και, στη συνέχεια, θα είστε πανέτοιμοι για κάθε είδους μάχη.

Παρουσίαση του Logitech G300S