Προσοχή! Cookies χρησιμοποιούνται για την καλύτερη πλήγηση & εξυπηρέτησή σας. Συνεχίζοντας, αποδέχεστε αυτόματα την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας.. OK

Sony F5121 Xperia X 32GB 4G White EU

Το smartphone δεν είναι πια απλώς μια ηλεκτρονική συσκευή, αλλά κομμάτι του εαυτού σου! Γι’ αυτό το Xperia Χ σχεδιάστηκε έτσι ώστε να ταιριάζει στην καθημερινότητά σου με άνετο και φυσικό τρόπο.
003379
+
  • χαρακτηριστικά
  • DOA

Με μια ματιά

Οι στιγμές που προτιμάτε να μοιράζεστε είναι συνήθως όσες δυσκολεύεστε να αποτυπώσετε. Για να σας βοηθήσουμε να πετυχαίνετε τις λήψεις που θέλετε, κάναμε την κορυφαία μας κάμερα ταχύτερη και εξυπνότερη από ποτέ, με μικρότερους χρόνους απόκρισης και ακόμα πιο έξυπνη εστίαση.

Βλέπει μπροστά : Χάρη στην έξυπνη τεχνολογία λήψης του Xperia X, μπορείτε να τραβάτε καθαρές φωτογραφίες. Η τεχνολογία έξυπνης λήψης βασίζεται στη νέα προγνωστική υβριδική αυτόματη εστίαση της Sony και σας επιτρέπει να επιλέγετε ένα πρόσωπο ή ένα αντικείμενο και να εστιάζετε αυτόματα σε αυτό, ενώ κινείται. Τώρα, το θέμα σας θα μένει πάντα εστιασμένο, ακόμα κι όταν κινείται, με αποτέλεσμα οι πιο απρόβλεπτες σκηνές να αποτυπώνονται με απίστευτες λεπτομέρειες.

 

Η καλύτερη αυτόματη εστίαση σε κινούμενο θέμα παγκοσμίως

Το Sony Xperia X ξεπέρασε όλους τους κορυφαίους ανταγωνιστές του παγκοσμίως, παρέχοντας αυτόματη εστίαση με την υψηλότερη ακρίβεια σε αυτήν την αξιολόγηση. Υποστηριζόμενος ισχυρισμός: «Το Sony Xperia X παρέχει την αυτόματη εστίαση με την υψηλότερη ακρίβεια.

Κάμερα 23 MP για στιγμές που κρατούν λίγο : Η ταχύτερη κάμερα που έχουμε κατασκευάσει ως τώρα μπορεί να τραβήξει φωτογραφία σε λιγότερο από 0,6 δευτερόλεπτα από την κατάσταση αναμονής. Χάρη στη γρήγορη εκκίνηση, στην αστραπιαία υβριδική αυτόματη εστίαση και στην ταχύτερη επεξεργασία εικόνας, μπορείτε να αποτυπώνετε ακόμα και τις πιο αυθόρμητες στιγμές.

Κάμερα για selfie που επισκιάζει όλες τις υπόλοιπες : Οι selfie σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού δεν είναι εύκολη υπόθεση, αλλά το Xperia X κατασκευάστηκε για να ανταποκρίνεται σε τέτοιες προκλήσεις. Χάρη στα 13 megapixel και τους διάσημους αισθητήρες χαμηλού φωτισμού της Sony, πετύχαμε την ιδανική εμπρός κάμερα για εξαιρετική ευκρίνεια κάθε ώρα της ημέρας ή της νύχτας.

Σχεδίαση που καταργεί τα όρια ανάμεσα σε εσάς και το τηλέφωνό σας

Σχεδιάσαμε το Xperia X έτσι ώστε να ταιριάζει άνετα στο χέρι σας, στις συνήθειες και στο γούστο σας. Βελτιώσαμε το περιβάλλον χρήσης για να είναι πιο εύχρηστο από ποτέ, ενώ διατηρήσαμε το σχήμα που ξεχωρίζει χάρη στην απλότητά του. Επιλέξτε ανάμεσα σε τέσσερα χρώματα: μαύρο γραφίτη, λευκό, ανοιχτό πράσινο χρυσό ή ροζ χρυσό. Κάθε χρώμα έχει επιλεγεί ώστε να συμπληρώνει διακριτικά το προσωπικό σας στυλ.

Μια μπαταρία με υψηλότερο IQ

Το Xperia X είναι εξοπλισμένο με την τεχνολογία έξυπνης διαχείρισης μπαταρίας της Sony, που σας εξασφαλίζει έως και δύο ημέρες ισχύος με κάθε φόρτιση και μεγαλύτερη συνολική διάρκεια ζωής της μπαταρίας σας.
Μπαταρία με διάρκεια που σας επιτρέπει να συνεχίζετε για μέρες : Ποτέ δεν είναι καλή στιγμή για να σβήσει το τηλέφωνό σας. Είτε βρίσκεστε στα μισά της διαδρομής που θέλετε να τρέξετε είτε έχετε απορροφηθεί από μια ομαδική συνομιλία. Η μαραθώνια διάρκεια της μπαταρίας του Xperia X σάς εξασφαλίζει επαρκή ισχύ για έως και δύο ημέρες1 με κάθε φόρτιση, ώστε να μπορείτε να κάνετε όσα αγαπάτε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

 

Επίσημη παρουσίαση τουSpny Xperia X